God fortsättning från Sundsvall!

God fortsättning! ♥

Jag är kvar i Sundsvall och ICKE har det varit speciellt aktiva dagar.. eller jag har hunnit med några besök på mitt gamla gym och tänkte hinna klämma in några flera pass innan jag åker hem till Stockholm igen. Har ju verkligen kommit igång med träningen och ville inte tappa tempot under julen. Tack PIA för att jag får träna hos er när jag är hemma ♥

I morgon kommer ÄNTLIGEN brorsan, kidsen och hans fru hem från fjällen där dom har firat jul i år. Nu kommer tempot skruvas upp igen 🙂 Kommer ha fullt upp med tvillingarna (3år) och deras syrra 5 (år) men kameran får hänga med och dokumentera våra dagar 🙂

Vi åkte ut till Birsta idag, behövde en ny micro (inbyggd) då min la av för några veckor sedan samt nya högtalare, köpte Marshall så nu ska det spelas musik för fullt hemma i Stockholm. Jag ÄLSKAR musik, spelar högt och sjunger alltid med till allt vare sig jag kan texten eller inte haha, stackars mina grannar.. Mina föräldrar skjutsar mig hem till Stockholm så micron behöver jag inte ta på tåget och inte behövde jag ta den under armen på tunnelbanan. Perfekt att kunna köpa den här och få hem den smidigt sen 🙂

När jag inte tränar eller är på Birsta så hittar ni mig såhär..

Kicki Burman, Kicki makeupartist, kickimakeupartist.se, sundsvall

..sovandes i soffan med en filt över mig och en julfilm på i bakgrunden.

 

Foxy, kickimakeupartist.se

I andra hörnan ligger min katt Foxy som bor i Sundsvall 🙂

 

Alltså jag kan leva på ägg och avokadomacka men någon matbloggare blir jag INTE det kan vi alla konstatera när vi ser denna bild hahaha. Min lunch typ varje dag 🙂

lunch

Nu ska jag återgå till julfilmen, ville bara kika in och önska er en god fortsättning!

Kram Kicki

2 reaktioner på ”God fortsättning från Sundsvall!

  1. Vilken fin katt du har!
    Avokado är ju bästa pålägget på knäckebröd och gärna med lite chiliflakes på.
    Trevlig kväll!

Kommentera