FANTASTISK PRODUKT MOT TORRA LÄPPAR, TORR HUD!

Inlägget innehåller adlink

 

Ohh jisses vilken riktig ”håll käften” produkt jag har testat!! Detta är det ABSOLUT BÄSTA läppbalsamet någonsin!! FAST du kan använda krämen i hela ansiktet om så önskas 🙂 En riktigt bra all over produkt! Två tummar upp, fem läppstift av fem möjliga 🙂

 

DERMACEUTIC PANTHENOL CEUTIC

Dermaceutic Panthenol Ceutic, läppbalsam, bästa läppbalsam, torra läppar, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, kickimakeupartist.se

Produktinfo: Panthenol Ceutic är en mycket lugnande och närande vattenfri balm som återställer hudens smidighet och komfort. Idealisk för att lindra huden vid torrhet, irritation samt efter kraftfulla estetiska behandlingar. Lämpad för överkänslig samt torr hud. Den unika formulan kombinerar reparerande komplex med Panthenol 5%, Bisabolol 1% och närande ingredienser såsom sheasmör, bivax samt Vitamin E.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink).

 

KRAM KICKI

En reaktion på ”FANTASTISK PRODUKT MOT TORRA LÄPPAR, TORR HUD!

Kommentera