Rodial Dragon´s blood lip mask, sheet mask til läpparna, fukt till läpparna, Rodial, Kicki Burman, Kickimakeupartist.se

Drakblod till läpparna?

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Jag älskar ju allt som ger fukt till huden, vill alltid känna att huden är så fuktmättad att det känns som om det inte får plats mera fukt under huden 🙂  Apropå det, det är nog dax för BÄSTA behandlingen snart på Eriksbergskliniken (Karin), jag gör ju Skinbooster en gång per år som är den bästa investeringen jag har gjort i min hud ♥ Måste ringa och kolla om det är dax för påfyllning snart för min del 🙂

Nåväl, det jag skulle berätta om nu var ju en fantastisk mask till LÄPPARNA! En mini sheetmask som du lägger på läpparna i 15minuter och du får en ökat fukthalt, mjuka och yngre läppar. Passar perfekt till dig med linjer runt läpparna!!

Läpparna känns verkligen fylligare och återfuktade på en gång efter behandlingen!

 

RODIAL DRAGON´S BLOOD LIP MASK

Rodial Dragon´s blood lip mask, sheet mask til läpparna, fukt till läpparna, Rodial, Kicki Burman, Kickimakeupartist.seRodial Dragon´s blood lip mask, sheet mask til läpparna, fukt till läpparna, Rodial, Kicki Burman, Kickimakeupartist.seRodial Dragon´s blood lip mask, sheet mask til läpparna, fukt till läpparna, Rodial, Kicki Burman, Kickimakeupartist.se

 

♥ Drakblod låter kanske läskigt men det är en saft som utvinns från Crodarom (drakblodsträd), som lugnar och reparerar huden.

♥ Vart hittar du produkten då? Jo du kan köpa den HÄR (adlink).

 

Nu måste jag packa jobbväskan för i morgon är det plåtning med Zeana och Anis som ska vara med i melodifestivalen! Jag tar med kameran såklart och dokumenterar dagen! 🙂

På torsdag är det plåtning med Rebecka Karlsson som även hon ska vara med i melodifestivalen – dokumenterar även den dagen såklart åt er 🙂

 

Kram kram

 

Kommentera