Träning, Champagne, vänskap och jobb!

Hej hej!

Hoppas ni har en härlig helg ♥ Jag är påväg till SVT – jobbar till 01.00 med NHL Hockey ikväll 🙂 Men dagen började på Nordic Wellness där jag tränar och jag måste säga att jag ÄLSKAR det, har hittat ett pass som jag har kört hela hösten 3 dagar i veckan. Ett cirkelpass som gör att benen skakar som asplöv, armarna känns som spagetti, pulsen slår i taket och blodsmaken i munnen är lika given som att jag älskar champagne haha! Jag fullkomligt älskar denna träningsform och att jag dessutom har fått lära känna 3 ljuvliga kvinnor på passet gör det hela ännu roligare 🙂

Det visade sig att två av dom har födelsedag i veckan och då fanns det ju bara en sak att göra..

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Enzo Hornhuset, Nordic Wellness, Träning, Champagne

… direkt efter passet, svettiga och högröda i ansiktet ramlade vi in på närmaste ställe som var ENZO i Hornhuset och ropade in en flaska champagne – skålade för Annelie och Maria som fyllde år och skålade för nyfunnen vänskap!

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Enzo Hornhuset, Nordic Wellness, Träning, Champagne

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Enzo Hornhuset, Nordic Wellness, Träning, Champagne

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Enzo Hornhuset, Nordic Wellness, Träning, Champagne

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Enzo Hornhuset, Nordic Wellness, Träning, Champagne

Vi beställde även in lite käk såklart 🙂 Det behövdes efter detta mördarpass haha!

 

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Enzo Hornhuset, Nordic Wellness, Träning, Champagne

Maria och Beate – TACK för att ni är så otroligt härliga, kärleksfulla, peppande, kloka, snälla och fina kvinnor! Mig blir ni inte av med haha! <3

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Enzo Hornhuset, Nordic Wellness, Träning, Champagne

Annelie – TACK fina du för din vänlighet, värme, omtänksamhet, klokhet och bästa partner i två och två övningarna på träningen 🙂 Är så glad att jag lärde känna dig under hösten! <3

 

Att träningen skulle ge tre nya vänner hade jag ingen aning om när jag började i höstas men är så RACKARNS glad över dessa kvinnor!

 

Nu måste jag kila – mot SVT och jobba jobba jobba 🙂

 

Kram kram!

Kommentera