BY TERRY SHEER EXPERT – WOW VILKEN FOUNDATION!

Inlägget innehåller adlink

 

Jag har ju länge och många gånger tipsat om DENNA FOUNDATION från By Terry men det finns även en lättare variant som inte är lika tjock och täckande.

Jag har använt den på många av mina jobb de senaste veckorna och jag älskar den!! Den blir så rackarns fin på huden. Den jämnar ut hudtonen, ger lagom med lyster den ger illusionen av en yngre och piggare hud.

Applicera alltid foundation i mitten av ansiktet och tona utåt mot hårfästet. Du vill inte ha en massa makeup i just hårfästet och det är i mitten av ansiktet vi har mest skavanker att täcka 🙂 Jag använder alltid Beautyblender till att applicera min foundation med – men det vet ni ju redan 🙂

♥ Ni hittar denna foundation HÄR (adlink).

 

BY TERRY SHEER EXPERT

By Terry Sheer Cover Expert, foundation, tips på foundation, bäst i test foundation, favorit foundation

 

Ha en strålande dag ♥

Kram!

Kommentera