Den perfekta sprayen som återaktiverar gårdagens styling!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Jag har testat en produkt från ORIBE som jag vill tipsa er om! ORIBE MYSTIFY RESTYLING SPRAY är en fuktgivande spray som återaktiverar gårdagens stylingprodukter i håret. Jag vet inte hur ni ser ut i håret när ni vaknar men jag liknar typ ett troll, det krävs HJÄLP dagen efter om jag ska se presentabel ut och om jag inte tvättar håret varje dag 🙂 Denna spray har verkligen imponerat på mig!

Skaka flaskan och spraya i håret, låt lufttorka eller styla håret med värmeverktyg. Den ger en lätt stadga till håret och innehåller dessutom värmeskydd! Jag fönar luggen och en virvel  som jag har sedan använder jag en plattång eller locktång på några slingor för att fixa till håret. I bland tar jag lite hårolja på topparna då dom kan se lite ”trötta” ut annars om jag inte tvättar håret 🙂 Efter detta är jag som ny igen och redo för dagen 🙂

Du hittar produkten HÄR (adlink).

 

ORIBE MYSTIFY RESTYLING SPRAY

Oribe Mystify Restyling Spray

 

Kram kram!

2 reaktioner på ”Den perfekta sprayen som återaktiverar gårdagens styling!

  1. Spännande! Själv är jag en magsovare och de flesta mornar så ser luggen ut som något som söker kontakt med andra planeter 🙂 Vill ju helst inte tvätta håret mer än 2 ggr i veckan…

Kommentera