UNDERBARA LÄPPSTIFT FRÅN BY TERRY!

Inlägget innehåller adlink

 

Ett av mina favoritmärken när det kommer till makeup är BY TERRY. Jag har tipsat om många produkter från detta märke och här kommer ett tips till! Deras BY TERRY TERRYBLY VELVET ROUGE LIQUID LIPSTICK är ljuvliga!

Detta flytande läppstift har intensivt pigmenterade nyanser. Dess fuktgivande formulering är berikad med föryngrande växtextrakt som ger näring och smidighet. Läpparna blir plumpade med en sammetslen finish. Den rundade tippen drar en felfri linje längst läppkonturen och den timglasformade skumapplikatorn följer läpparnas kurvor perfekt för ett definierat och jämnt resultat.

 

BY TERRY TERRYBLY VELVET ROUGE LIQUID LIPSTICK

BY TERRY VELVET ROUGE LIPSTICK

 

BY TERRY VELVET ROUGE LIPSTICK

1 LADY BARE // 2 CAPPUCCINO PAUSE // 3 DREAM BLOOM // 4 BOHEMIAN PLUM Hoppas länkarna går till rätt färger men dubbelkolla gärna då det har krånglat lite men annars ser ni färgerna på sidan tydligt!

 

BY TERRY VELVET ROUGE LIPSTICK

 

Dom finns i en massa olika färger 🙂

 

Kram!

Kommentera