Sunday – funday!

Hörrni, har ni lika ljuvligt väder hos er idag? Solen skiner och det är friskt ute, man riktigt känner hur man syresätter kroppen med ny luft när man är ute idag. 🙂 Passade på att ta en sväng ute på förmiddagen för annars tillbringar jag dagen i tvättstugan vilket kan vara det tråkigaste jag vet..

 

 

 

 

 

 

Såå ruggigt trött haha men solens strålar gav ny energi 🙂

Ska försöka hinna ner på And Other Stories idag också för jag har sett ett par snygga skor där som jag vill prova (köpa hehe)..

Vad gör ni idag? Berätta!! 🙂

Kram!

2 reaktioner på ”Sunday – funday!

  1. Höll mej inne i dag. Passar på nu på helgen. Ordnar lite här hemma och läser lite. Hoppas inte nästa vecka blir kallare. Men då tar jag varma bad. Ha en jättefin dag och en bra nästa vecka. Kramisar.

Kommentera