Fyll på med fukt till läpparna!

God morgon mina hjärtan!

Det är nog inte bara jag som har torra läppar denna årstid.. Här kommer ett supertips på en produkt som jag har testat och verkligen älskar!

LIPSMARTS patenterade fuktighets-teknologi penetrerar läpparnas yta och verkar ner till cellnivå och ger intensiv återfuktning med dess fem dokumenterade bioteknologiska och botaniska aktiva ingredienser. Dessa verkar omedelbart för att ge näring till torra, spruckna och strama läppar med lite volym.

Produkten stimulerar den naturliga reproduktionen av kollagen, vilket gör att läpparna håller sig återfuktade längre. Bygger upp en skyddande barriär som minskar fuktförlusten och ger fylligare läppar.

 

LIPSMART

LIPSMART, återfuktar läpparna

2 reaktioner på ”Fyll på med fukt till läpparna!

    • Hej!

      Jag har försökt få fram info om detta men det verkar bara vara på nätet 🙂

      Kram!

Kommentera