FANTASTISKA ÖGONSKUGGSPENNOR FRÅN BOBBI BROWN!

WOW vilka underbara kräm-ögonskuggor från BOBBI BROWN  jag har testat! Måste köpa flera färger att ha i jobbväskan. Jag har redan använt dessa flera gånger på olika jobb de senaste dagarna och dom är såå lätta att använda. Jag målar lite slarvigt på ögonlocket närmast fransraden och sen tar jag en pensel och tonar ut skuggan över hela locket och upp mot globlinjen. Du kan använda endast denna krämskugga eller lägga på en annan ögonskugga ovanpå. Dom är superlätta att arbeta med och få ett jämt resultat med! ♥ Dom finns i flera olika färger!

 

BOBBI BROWN LONG WEAR SHADOW STICK

BOBBI BROWN LONG-WEAR CREAM SHADOWSTICK, krämögonskugga, ögonskugga

 

BOBBI BROWN LONG-WEAR CREAM SHADOWSTICK, krämögonskugga, ögonskugga

 

BOBBI BROWN LONG-WEAR CREAM SHADOWSTICK, krämögonskugga, ögonskugga

Produktinfo: Long-Wear Cream Shadow Stick kan beskrivas så här: ”Enkelt att använda men gör verkligen skillnad”. Produkten har en konsistens som garanterar enkel applicering på ögonlocket och kan användas som ögonskugga eller för att rama in, sota och markera ögonen. En fantastisk produkt som finns i attraktiva nyanser som håller i upp till åtta timmar utan att klumpa ihop sig, flagna eller försvinna. Snabbt och lätt att applicera, utan krångel!

Pris: 340kr

Kommentera