Diabetesgalan och musikvideo med Theoz!

God morgon!

Hoppas ni har haft en härlig vecka so far 🙂 Min har gått i ett ruskigt snabbt tempo men väldigt roligt! I onsdags jobbade jag med Diabetesgalan, såg ni galan? Den sändes på TV3.

I går var det jobb med Theoz igen – så himla gullig kille 🙂 Vi spelade in en musikvideo!

Här kommer lite bilder!

 

Diabetesgalan, Rhys Diabetesgalan, Diabetesgalan 2018, Peter Jihde Diabetesgalan, Theoz, Musikvideo Theoz, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Alltid på produktioner måste man hämta ut en sån här badge och ha på sig den så vakter och alla kan se att man jobbar med programmet. Ibland måste man även ta en bild på plats och så sätter dom fast den på badgen 🙂

 

Delar av min sminkplats 🙂 ÄLSKAR paletterna med sex skuggor i sig i mitten av bilden – dom är från bareMinerals och jag hade dom på Rhys – ska visa er dom i ett separat inlägg!

 

Diabetesgalan, Rhys Diabetesgalan, Diabetesgalan 2018, Peter Jihde Diabetesgalan, Theoz, Musikvideo Theoz, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

GLAM TEAM! Här är teamet som jobbade med Diabetesgalan 🙂 Toppenpinglor hela bunten!

 

Diabetesgalan, Rhys Diabetesgalan, Diabetesgalan 2018, Peter Jihde Diabetesgalan, Theoz, Musikvideo Theoz, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Sån lycka att Rhys var en av artisterna som uppträdde på galan hahaha! Jag sminkade henne 🙂 Jag sminkade dessutom Peter Jihde som jag har jobbat mycket med förut så det var ett kärt återseende 🙂 Jag skulle även ha sminkat Molly men det blev omstuvning i sminkschemat så hon blev piffad av en annan tjej i teamet denna gång. Sen hade jag ett gänga andra människor i sminkstolen också men jag hann dessvärre inte ta bilder för det var så ont om tid.

 

Diabetesgalan, Rhys Diabetesgalan, Diabetesgalan 2018, Peter Jihde Diabetesgalan, Theoz, Musikvideo Theoz, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Hon sjung STARFISH med Felix Sandman.

 

Kom hem runt 23.00 och då var den bara att packa om jobbväskan och lägga sig och sova i någon timme för 07.15 kom en taxi och hämtade upp mig för att åka till en studio och jobb med Theoz! 🙂

 

Diabetesgalan, Rhys Diabetesgalan, Diabetesgalan 2018, Peter Jihde Diabetesgalan, Theoz, Musikvideo Theoz, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Jag har ju jobbat med denna gullis tidigare och han är ett sånt proffs! Så duktig och trevlig!

 

Diabetesgalan, Rhys Diabetesgalan, Diabetesgalan 2018, Peter Jihde Diabetesgalan, Theoz, Musikvideo Theoz, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Vi spelade in en musikvideo, vi var klara vid 19.00 och då var det bara att åka hem och packa om jobbväskan igen för idag ska jag sminka 4 kvinnor på deras kontor som ska ha fest. Det är ett produktionskontor som jag jobbar med men denna gång är det personalen själva som ska få bli snygga(re) 🙂 Jag ska åka om en timme så nu måste jag piffa till mig själv lite 🙂

 

Ha en fin fredag! ♥

Kram!

4 reaktioner på ”Diabetesgalan och musikvideo med Theoz!

 1. Härligt att du har att göra! Då hinner du inte tänka på vädret 😉 Men en fråga, har du hjälp med att ”bli bokad” eller håller du i sånt själv? Och i såna fall, hur hinner du människa?

  • Hej hej!

   Jag har jobbat så länge nu så det är sällan jag behöver jaga jobb utan jag har turen att blir uppringd. Då åker filofaxen fram där jag ser allt tydligt och färgkoordinerat med olika jobb och kunder 🙂 Det är ett pusslande och stress periodvis då det är väldigt mycket men jag vill helst inte tacka nej till jobb så det är därför jag unnar mig långledigt på sommaren och runt julen, jag brukar dessutom vara ledig på storhelger som påsk och sånt så då får jag min vila och återhämtning då 🙂 Jag har jobbat såhär i 10år nu så jag har rätt bra rutin på allt 🙂

   Hahaha nä vädret nu alltså..jisses.. blinkar man så missar man dagsljuset innan det blir mörkt igen haha!

   Stor kram!!

   • Full av beundran, att du roddar detta pussel själv! Men samtidigt hatten av att du fixar det 🙂 och att du är klok och tillåter dog att vara riktigt ledig i perioder.

Kommentera