LIVING PROOF – BODY BULDER!

God morgon!

Idag ska jag jobba med Diabetesgalan! Tar med kameran och dokumenterar dagen 🙂

Jag har testat en underbar produkt till håret från LIVING PROOF! Den heter BODY BUILDER och är en spray som du kan få en härlig volym och ”grepp i håret” utan att håret känns smutsigt. Du kan själv avgöra hur mycket ”body” du vill ha i håret genom att vrida på munstycket. Produkten sprayas i torrt hår.

 

LIVING PROOF – BODY BUILDER

Living Proof Body Builder, textur, perfekt hårprodukt, beach hair, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

Living Proof Body Builder, textur, perfekt hårprodukt, beach hair, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

Living Proof Body Builder, textur, perfekt hårprodukt, beach hair, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

Living Proof Body Builder, textur, perfekt hårprodukt, beach hair, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

Kram på er ♥

4 reaktioner på ”LIVING PROOF – BODY BULDER!

 1. Bra tips! Behöver verkligen något ”upplyftande” i denna gråa november 😉 Kan inte få ordning på något, varken hår eller hud – november verkar inte locka fram mitt bästa jag direkt…

  • Nä inte känner man sig GOLDEN direkt i November hahaha! Jisses så man får kämpa för lyster och fukt 🙂

   Stor kram!!

 2. Tack för påminnelsen, den vill jag testa! Har sett den hyllas av många på Youtube. Tyvärr hittar jag den inte att köpa i Sverige än så länge. Några tips på var mna kan få tag i den? Tack och ha en underbar dag!!

  • Hej hej!

   Jag har också försökt hitta när och vart den kommer säljas. Låt mig vara detektiv lite till så ska jag se om jag kan hitta info 🙂

   Ha en superfin dag!
   Kram kram!

Kommentera