Diabetesgalan, musikvideo och tips på en brun utan sol!

Inlägget innehåller adlink.

 

Hej hej!

Hoppas ni har det fint! Här är det fullt upp, ser i kalendern att det inte är många lediga dagar kvar fram till jul, SKOJ med mycket jobb!! 🙂

Förbereder och packar jobbväskan för fullt inför Diabetesgalan i morgon! Ni tittar väl på programmet hoppas jag 🙂 TV3 20.00! Sen upp med tuppen dagen efter för att jobba med urgulliga Theoz igen – denna gång är det musikvideoinspelning 🙂 Ska ha med kameran både på Diabetesgalan och musikvideo så ni får se lite bakom kulisserna därifrån.

Men anledning till inlägget var ju att jag ville tipsa er om en produkt från JAMES READ. Den heter JAMES READ GRADUAL TAN – H2O TAN DROPS FACE. Du tar typ 2 droppar och blandar i din ansiktskräm för att få lite färg till ansiktet. Älskar den! En räddare i gråa november.. 🙂 Du hittar den HÄR (adlink).

 

JAMES READ GRADUAL TAN – H2O TAN DROPS FACE

JAMES READ GRADUAL TAN FACE DROPS, brun utan sol

2 reaktioner på ”Diabetesgalan, musikvideo och tips på en brun utan sol!

Kommentera