Inredningstips – speglar!

Inlägget innehåller adlinks

 

Hej hej!

Då var det dax för söndagsinlägget som inte har med skönhet att göra. Denna söndag tipsar jag om speglar 🙂 Jag har snöat in helt på speglar i inredning. Det skapar mera rymd till rummen och rummen upplevs som större – jag älskart!

Har ju satt upp en spegelvägg här hemma samt köpt ett kub bord i spegel 🙂

 

HEMMA HOS MIG – SPEGELVÄGG OCH KUB BORD

Här ser ni en bild hemma hos mig 🙂

 

 

RUND SPEGEL

Jag är på jakt efter en rund spegel, mycket i våra hem har vassa kanter (bord, ramar, tv-möbel osv osv) så jag tycker det är fint att bryta av med inredning som inte har vassa hörn. Därför gillar jag runda speglar.

Denna hittar du HÄR (adlink).

 

 

KUB BORD

Här är ett liknande kub bord som jag har. Vet att jag har tipsat om detta bord förut 🙂

Du hittar bordet HÄR (adlink).

 

 

RUND SPEGEL 110CM

Så snyggt med en stor maffig rund spegel!! Gaaah – vill ha!!

Du hittar den HÄR (adlink).

 

 

SPEGEL MED MARMOR

Åhh sån fin spegel med marmor!! Skulle passa perfekt hemma hos mig! 🙂

Du hittar den HÄR (adlink).

 

 

RUND SPEGEL MED LÄDERREM

Älskar även runda speglar med läderrem runt! Så rackarna snyggt!

Du hittar denna HÄR (adlink).

 

Ja det var mina spegeltips, hoppas du blev lite inspirerad 🙂

 

Kram på er och ha en strålande söndag! ♥

 

 

 

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Inredningstips – speglar!

Kommentera