LOCO FOR COCO(NUT) – schampo och balsam!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon mina hjärtan!

Jag har testat ett helt nytt märke för mig, ECOCOCO som är ett Australiensiskt märke. Varumärket är dessutom helt veganskt och cruelty free, samtidigt som det värnar om miljön. EXTRA plus då det doftar ljuvligt av coconut 🙂

 

ECOCOCO SCHAMPO OCH BALSAM

ecococo shampo och balsam

 

SCHAMPO: Detta välgörande schampo är berikat med närande ingredienser som arbetar tillsammans och varsamt rengör, återfuktar och återställer ditt hår. Certifierad ekologisk kokosnötsolja, signaturingrediensen som finns i alla ECOCOCO produkter har en unik molekylär struktur som inte liknar andra oljor. Detta tillåter oljan att penetrera genom hårstrået, vårdar och förebygger skador från insidan och ut.

BALSAM: ECOCOCO Conditioner är berikad med en distinkt blandning av naturliga och certifierade organiska ingredienser som arbetar tillsammans och som boostar, återfuktar och reparerar ditt hår. Certifierad organisk kokosnötsolja, signaturingrediensen som finns i alla ECOCOCO produkter, har en unik molekylär struktur som inte liknar andra oljor. Den tillåter den att penetrera genom hårstrået, reparerar och förhindrar skada på håret från insidan, ut. Laurinsyra, kaprinsyra och vitamin E finns alla naturligt närvarande i kokosnötsolja och hjälper att omstrukturera och stärka håret genom att förhindra förlust av protein.

 

Du hittar produkten HÄR (adlink). Om länken strular så finns dom även här, SCHAMPO OCH BALSAM!

2 reaktioner på ”LOCO FOR COCO(NUT) – schampo och balsam!

  1. Coccos är så underbart. Just nu använder jag ett tjärshampo om man får lov att tala om det, haha.
    Perfekt också på huden då jag har fått psoreasis alla råd är ju jättebra och få.
    Kram/MH

Kommentera