WOOW VILKEN UNDERBAR PARFYM!

För några veckor sedan var det pressvecka här i Stockholm och hos underbara VASS PR fick jag dofta på NCP ett parfymmärke som bland annat NOOMI RAPACE ligger bakom. Jag dog nästan och kom till parfymhimlen haha! HERRE GUD så ljuvliga parfymer!! Tips – perfekt julklapp!! 🙂

Fick en av dessa hemskickad till mig häromdagen och jag har inte använt någon annan parfym sedan dess och tror inte jag någonsin kommer göra det heller, måste ta mig ner till city nån dag och komplettera med en eller två till av dessa parfymer 🙂 Det finns sju olika dofter om jag inte minns helt fel och dom är gjorda så att du kan använda flera av dessa på samma gång, detta kallas layering och är väldigt trendigt och ett perfekt sätt att ”skapa sin egen doft” 🙂

 

N.C.P OLFACTIVES – OLFACTIVE FACET 501 IRIS & VANILLA

N.C.P, NCP, parfym, Noomi Rapace Parfym, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kicki Makeupartist Blogg

 

N.C.P, NCP, parfym, Noomi Rapace Parfym, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kicki Makeupartist Blogg

 

N.C.P, NCP, parfym, Noomi Rapace Parfym, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kicki Makeupartist Blogg

Produktinfo: Olfactive Facet 501 är en sensuell och mystisk doft. Huvudingredienserna är iris och viol och kompositionen är frestande blommig. Basen är varm, mustig och pudrig tack vare de torra basnoterna.

PRIS: 585kr

 

 

Kommentera