Ny foundation från Shiseido – såhär ser den ut på mig!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Välkommen till November 🙂 Nu är årstiden då jag börjar använda foundation på mig själv här igen. Jag vill jämna ut hudtonen och få bort lite röda partier i ansiktet som uppkommer under senhösten/vintern. Jag applicerar dock väldigt lite foundation på mig själv till vardags, lägger fokus i mitten på ansiktet och tonar lätt utåt. Applicerar dessutom alltid med en Beautyblender för ett så naturligt resultat som möjligt.

Har testat denna foundation från SHISEIDO som jag verkligen gillar! Den ger ett superfint glow utan att bli glansig och den känns knappt på huden. Du hittar den HÄR (adlink).

 

SHISEIDO SYNCHRO SKIN GLOW LUMINIZING FLUID FOUNDATION

 

 

 

MAC MINERALIZE BLUSH – WARM SOUL

 

 

Svepte lite rouge över kinderna också. Använde denna favorit från MAC! 🙂

 

Ha en fin dag så länge ♥

Kram!!

2 reaktioner på ”Ny foundation från Shiseido – såhär ser den ut på mig!

Kommentera