NEW IN – PAULA´S CHOICE SKIN PERFECTING 8% AHA LOTION!

God morgon mina hjärtan!

Hoppas veckan har startat bra ♥

I helgen klickade jag hem lite ny hudvård. Bland annat denna från Paula´s Choice, någon av er som har testat den? Jag har ju använt PAULA´S CHOICE SKIN PERFECTING 2% BHA LIQUID i många år som jag äääälskar men tänkte testa denna nu som även den ska vara toppen!

 

PAULA´S CHOICE SKIN PERFECTING 8% AHA LOTION

PAULA´S CHOICE SKIN PERFECTING 8% AHA LOTION, LYSTER TILL HUDEN, PEELING, BRA HUDVÅRD, MOGEN HUD

PRODUKTINFO: Skin Perfecting 8% AHA Lotion är en exfolierande leave-on-peeling som kan användas varje dag för en mjukare och mer strålande hud. Glykolsyra, antioxidanter och närande oljor hjälper till att avlägsna gamla hudceller som gör huden glåmig och ojämn samt reparera solskador och motverka uppkomsten av nya. Den lätta, silkeslena lotion-formulan återfuktar huden och hjälper till att bevara hudens fuktbalans. Peelingen är lämplig för alla hudtyper, men bäst för en normal till torr hud som som besväras av rynkor, ojämn hudstruktur och pigmenteringar.

 

Återkommer med en recension när jag har testat den ett tag 🙂

 

Vi hörs senare idag!

Ta hand om er, kram!!

Kommentera