ORIBE FLASH FOAM FINISHING SPRAY WAX – SE BILD PÅ MITT HÅR!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej mina hjärtan!

Har ni en fin måndag so far? Jag ska på middag ikväll – såå trevlig!!

Passade på att fixa håret lite extra i morse 🙂

Jag har testat ORIBE FLASH FOAM FINISHING SPRAY WAX ett tag och jag älskar den!! Den tynger inte ner håret, ger en byggbar textur med en hållbar stadga. Denna ultrafina spray wax ger separation och glans. Det är bara att skaka flaskan och spraya på torrt hår. Du hittar produkten HÄR (adlink). Jag använde värmeskydd i håret först och sen lockade jag det. Avslutade med att spraya Oribe i längderna och kramade in produkten i håret. Jag älskar att håret ser så blankt ut men ändå har en beachkänsla kvar.

Jag lockade håret med GHD CURVE SOFT CURL TONG, du kan läsa om den och många andra av mina favorittänger HÄR. Skrev ett inlägg om dessa för ett tag sedan 🙂

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, skönhetsblogg, ghd, Oribe Flash Form Finishing Spray wax

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, skönhetsblogg, ghd, Oribe Flash Form Finishing Spray wax

4 reaktioner på ”ORIBE FLASH FOAM FINISHING SPRAY WAX – SE BILD PÅ MITT HÅR!

Kommentera