DAMMSUGA HUDEN MED ETT VATTEN?

Inlägget innehåller adlink

 

Dammsuga huden? Jajemen! Micellärt vatten är enkelt förklarat ett vatten som du applicerar på en bomullstuss och drar över ansiktet. Det vattnet gör är att ”dammsuga” huden och på så sätt rengöra den. Vattnet suger åt sig smutsen.

Jag använder micellärt vatten som ett sista steg i min rengöring på kvällen för att verkligen se till att huden är ren. Detta vatten behöver inte sköljas bort.

♥ DESSUTOM så har jag alltid en flaska i jobbväskan! Jag lägger alltid ögonmakeupen först innan jag lägger basen (foundation, concealer) och då torkar jag bort all ögonskugga med micellärt vatten på en tops eller bomullspad som har ramlat under ögonen och får på så sätt en krispig och snygg bas!

 

BIODERMA SENSIBIO H2O

PRODUKTINFO: Bioderma Sensibio H2O rengöringsvatten är en mycket mild rengöringsprodukt med effektiva rengöringsegenskaper tack var milda mikro-emulgatorer (miceller). Bioderma Sensibio H2O rekommenderas till känslig hud. Rengör, tar bort makeup och lugnar huden. Din hud blir ren, mjuk och smidig utan risk för irritationer. Gurk- och lakritsrotrextrakt lugnar huden. Oparfymerad, noggrant testad, utan alkohol.
Fukta en bomullsrondell med produkten. Rengör/ta bort makeup med lätta tag. Till både ansikte och ögon. För att fräscha upp huden på morgonen och för att rengöra huden på kvällen. Ska inte sköljas av.

 

♥ Du hittar denna produkt HÄR (adlink).

 

Ha en strålande fredag! Själv är jag på SVT och sminkar idag 🙂

2 reaktioner på ”DAMMSUGA HUDEN MED ETT VATTEN?

 1. Hej, tack för ännu ett bra tips :-). Jag letar just nu efter en peeling som jag kan fräscha upp min ”mogna hy” med ett par gånger per vecka. Något förslag?
  Trevlig fortsättning på helgen!

  • Hej hej!

   Om du skriver peeling i min sökruta så kommer det upp en massa tips! 🙂

   Trevlig helg!!

   Kram kram!!

Kommentera