Före och efter bilder på ögonbrynsmascara!

Vad är ögonbrynsmascara? Jo det är precis som namnet avslöjar en mascara anpassad att målas på dina ögonbryn. Alla märken (nästan) har sin egen variant av dessa och jag tycker dom är toppen att fylla i brynen med då du med ett svep får fylligare och mera markerade ögonbryn. Dom finns i olika färger så var noga med att få en i din färg MEN dom finns även som ofärgade som du kan kamma i brynen för att hålla dom på plats.

 

Detta är alltså inte en produkt som färgar dina ögonbryn utan färgen tvättas av på samma sätt som med vanlig makeup på kvällen.

 

Här har jag använt en ögonbrynsmascara från GLOSSIER. Se före och efter bild! 🙂

 

GLOSSIER BOY BROW

Glossier, Ögonbrynsmascara, fylligare ögonbryn

 

Såhär ser den ofärgade ut.

 

Glossier, Ögonbrynsmascara, fylligare ögonbryn

Här är en med färg. Detta är ”brun” från Glossier.

 

Glossier, Ögonbrynsmascara, fylligare ögonbryn

Här har jag målat ena ögonbrynet med mascaran.

 

Glossier, Ögonbrynsmascara, fylligare ögonbryn

Det blir stor skillnad, eller hur! 🙂

 

Fyller ni i era ögonbryn? Vad använder ni för produkt(er) till det?

Kram kram! ♥

 

8 reaktioner på ”Före och efter bilder på ögonbrynsmascara!

  1. Har hopplösa bryn där det saknas strån framtill, där fyller jag i med en tuschliknande penna från Viva la Diva och resten fyller jag i med lite penna och så brynmaskara. Vissa dagar blir det ”on fleek” och vissa dagar blir det bara fult. Jag har jättesvårt att få till dem bra.

    • Det var så jag också hade, jag gjorde ju 3D bryn där dom fyllde i lite hårstrån 🙂 Såå nöjd!!

      • Jag vet, jag har övervägt det mången gång. Jag vill, men är rädd för att det ska bli för markant på mig som alltid haft väldigt ljusa och glesa bryn. Nu har jag dock hittat en bild som visar vad jag är ute efter. Ska bara ta mig mod att ta steget fullt ut! Hehe..

  2. Det är toppen när du visar produkter med ditt fina ansikte! Man får en så bra uppfattning av produkterna då!

Kommentera