LOCO FOR COCO(NUT)!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon mina hjärtan!

Hoppas veckan har börjat bra! ♥

Det ryktas om snö till helgen(?!) men jag förlänger sommarkänslan med dofter av coconut! Denna handkräm har jag på mitt nattduksbord (vad är det för ord egentligen??) NATT – DUKS – BORD.. Åh så jag kan snöa in på konstiga saker ibland haha!

Tillbaka till krämen.. Denna handkräm är ett riktigt BUDGETFYND och du hittar den HÄR (adlink) för 39kr!

 

MY COCONUT ISLAND HAND AND NAIL BALM

my coconut island handkräm

 

Inredningstips! Jag har en fin bricka på mitt nattduksbord där jag ställer mina krämer som passar inredningen OCH på så sätt kommer jag ihåg att smörja in händer och fötter när jag lägger mig. 🙂 Jag har en bricka med spegelglas men du väljer såklart en som passar ditt hem bäst 🙂

 

Ha en strålande dag!

Kram på er!

 

4 reaktioner på ”LOCO FOR COCO(NUT)!

  1. Jag måste bli bättre på att smörja in händerna, framför allt innan sängdags – menar hur svårt ska det vara att komma ihåg? 😉 Har tänkt att fråga, trivs du med dina ögonbryn? Det har ju gått ett tag nu. Har tänkt själv, men är lite fegis..

    • Jag är såå glad att jag gjorde ögonbrynen, ska faktiskt dit nästa vecka för påfyllning 🙂

      Haha, ja det gäller bara att få in det på rutin, jag tycker det hjälper att ha produkterna vid sängen 🙂

      Kram kram!

Kommentera