Livet kom emellan!

Hej hej!

Åh jisses, så här många dagar har jag aldrig varit ifrån er sedan jag började blogga för flera år sedan. Jag behövde verkligen några dagar att ta hand om mig själv och försöka återfå lite energi. Min energi har legat på minus och jag har ändå försökt prestera och jobbat på som vanligt men till slut sa kroppen ifrån. Svimfärdig, yr och trötthetsfeber kom som ett brev på posten.. Behövde ta hand om mig själv lite vilket jag vet att ni förstår då ni är så fina och kloka.

Har varit ledig hela helgen och jag har bara gjort sånt som plussat på energikontot 🙂 Igår mötte jag upp min fina kompis Anna Kokotos för en fika på Älskade Traditioner och en höstpromenad.

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, fall fashion

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, fall fashion

Hade på mig nya vita sneakers från Nike med tjockare sula, jeans från HM, stor tröja från Weekday och en supergammal jacka från Urban Outfitters.

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, fall fashion, älskade traditioner

Jo ja tackar, vi beställde in en BROWNIEVÅFFLA!!! Med glass OCH grädde!!

 

2 minuter senare var den slaktad och i våra magar.. Efter några timmars häng så åkte jag hem och sov i några timmar i soffan innan jag gick och la mig för kvällen.. Har ju inte sovit på flera månader så jag hoppas min kropp tar igen lite sömn nu 🙂

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, fall fashion, SATO

I tisdags var jag till min frisör Sandra och styrde upp håret.

 

Hon känner mig efter alla år jag har gått hos henne och såg att min energi var låg så under tiden färgen verkade så smög hon ut och köpte en smörgås till mig ♥

 

Det är någonting med när klockan visar samma siffror, tror det betyder tur?! Att det dessutom var samma datum som klockslaget gjorde att jag var tvungen att göra en screenshot på telefonen 🙂

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, fall fashion, SATO

Idag hade Scorett uppmärksammat min stil på deras Instagram – så smickrande och roligt 🙂 Ni följer väl mig på Instagram? KICKIMAKEUPARTIST.

Jag var in till stan en snabbis idag för att leta efter en kostym eller ett matchande set att ha på mig men hittade inget, är ledig i morgon också så jag gör ett nytt försök då. 🙂

 

Ha en fin söndagskväll ♥

10 reaktioner på ”Livet kom emellan!

 1. Hej, Skönt att bara ta en paus ibland! det måste man få unna sig.
  Men bara det inte blir för ofta, då blir man orolig 🙂

  • Hej hej!

   Ja ibland behövs det en paus 🙂 Men nu är jag tillbaka igen 🙂

   Kram kram!

 2. Du skrev det för någon vecka sen också, att du kände dig trött och sliten. Ibland är det så det är livet som ibland inte är så lätt som ibland. Fint du tar hand om dig, äter sover och njuter av hösten. Jättefint hår har du alltid jag som gillar långt.
  Mitt är ju grått på hjässan och en liten bit ner har midjelångt mörkbrunt hår, hur lång tid tror du det tar innan mitt hår blir helgrått? vore kul och höra med dig som är ett proffs.
  Var rädd om dig. Solskenskram från Österlen/MH

  • Tack snälla! Ja det är viktigt att dra ner på tempot ibland och låta kroppen komma ikapp.

   Åh, där går jag bet faktiskt. Är ju ”bara” hårstylist” så törs inte svara på det men det kan nog din frisör svara på 🙂

   Detsamma, var rädd om dig du också!

   Kram!!

 3. Ta hand om dig! Man vill ju gärna orka hur mycket som helst, men till slut tar det stopp. Hoppas du får sova mer än 3 timmar per natt nu, det låter lite lite tycker jag. Jag som är över 50 skulle INTE orka med livet med så lite sömn. Googla gärna på änglanummer 1717 och se vad som dyker upp. Kanske är något du behöver veta?! Ha det gott! <3

Kommentera