Shiseido aura dew – älskar denna produkt!! Så himla fin!!

Inlägget innehåller adlink

 

Nu ni, nu kommer jag presentera denna underbara produkt från Shiseido som jag använde på Rhys förra helgen! Ni kan se klippet HÄR på henne när hon sjunger och lägg märke till hur fint det skimrar på ögonen. Det jag gjorde var att först la jag ögonmakeupen med DIOR PALETTEN och sedan duttade jag lite av denna produkt ovanpå ögonmakeupen och WOW så snyggt det blev!

Detta är en multiprodukt som kan användas som highlighter vart som helst. Det är en nyhet och du hittar den HÄR (adlink). Denna finns i tre olika färger!

 

SHISEIDO AURA DEW FACE, EYES, LIPS

Shiseido Aura Dew Face eyes lips highlighter

 

 

 

Ha en superfin lördag ♥ Jag börjar jobba om någon timme och jobbar till 22.00 ikväll så njut av det fina vädret för mig också 🙂

 

Kram på er!

 

 

Kommentera