RMS BEAUTY – SÅÅ FIN EKOLOGISK ÖGONSKUGGA!

Inlägget innehåller adlink

 

Jag har länge varit sugen att testa produkter från RMS Beauty. RMS är en helt naturlig, ekologisk serie som många gillar. Jag börjar med att testa denna ögonskugga och köper flera produkter om jag tycker dom håller måttet vilken jag absolut tror dom gör! Denna skugga ser magisk ut! Du hittar färgen HÄR (adlink). Den finns i flera olika färger men jag gillar denna 🙂

RMS BEAUTY EYE POLISH

RMS Beauty Solar, eye polish solar, ekologisk makeup

RMS Beauty Solar, eye polish solar, ekologisk makeup

RMS Beauty Solar, eye polish solar, ekologisk makeup

PRODUKTINFO: Tunna transparenta creme- ögonskuggor med en unik metallisk effekt. De har en subtil glossig kvalitet som ger en modern finish och gör dem ”lättjobbade”.

Denna ögonskugga bör appliceras sparsamt och arbetas in i huden som en fuktkräm. Eye Polish har samma fördelar som råa mineralpigment men utan den uttorkande effekten som kan orsakas av enbart mineralbaserade produkter. Den fungerar samtidigt som en ögonkräm som vårdar och mjukgör ögonområdet, den torkar inte ut huden eller framhäver linjer. Eye polish fungerar därför även utmärkt på torr eller mer mogen hy.

4 reaktioner på ”RMS BEAUTY – SÅÅ FIN EKOLOGISK ÖGONSKUGGA!

 1. Verkar spännande. Har du testat Palina, ett svenskt sminkmärke.
  Vad tycker du om produkterna?

  • Jag har testat några enstaka produkter från Palina men inte alla. Har testat för lite för att ge ett utlåtande tyvärr.. Vad tycker du, har du testat dom?

   Kram!

   • Sminkösen som jag hade på mitt bröllop i somras hade det. Blev sninkad tidig förmiddag och det höll verkligen hela dagen utan att behöva bättra på mer än läppar. Ska nog investera i några produkter.

Kommentera