DIOR BACKSTAGE EYE PALETTE WARM NEUTRALS – DEN ENDA PALETTEN DU BEHÖVER!

Inlägget innehåller adlink

 

HERRE GUD så fin Dior Backstage kollektionen är!! Jag har ju visat er läppaletten, ni kan läsa om den HÄR. Den är lika ljuvlig den 🙂 Jag testade dessa ögonskuggor för första gången i helgen på Rhys – pigmenten är magiska och dom blev så himla fina på ögonen!

Dom är superlätta att lägga lager på lager och bygga upp intensitet med. Paletten innehåller primer, ögonskugga, highlighter och eyeliner samt både matta och skimriga skuggor. Om du gillar jordfärger så är detta den enda paletten du behöver 🙂

 

DIOR BACKSTAGE EYE PALETTE WARM NEUTRALS

Dior Backstage, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Dior ögonskuggspalett

 

Dior Backstage, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Dior ögonskuggspalett

 

Dior Backstage, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Dior ögonskuggspalett

Dior Backstage, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Dior ögonskuggspalett

 

Dior Backstage, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Dior ögonskuggspalett

 

Dior Backstage, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Dior ögonskuggspalett

 

♥ Du hittar denna palett HÄR (adlink). Den är verkligen såå användbar! Jag ska jobba med Lisa Ajax på onsdag och jag måste testa denna på henne också! Ovanpå denna ögonmakeup la jag den där skimriga Shiseido skuggan som jag kommer skriva mera om i veckan men visade er snabbt häromdagen – sån bra kombo 🙂

 

Här kan ni se makeupen :).

NHL, Nhl Global Series, Göteborg, NHL, RHYS, Rhys sings national anthem nhl, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Oilers, Devils

 

 

Ha en fin tisdag, jag är på SVT och jobbar hela dagen idag 🙂 Ska ta en massa bilder på onsdag då jag jobbar med Lisa och visa er!

 

Kram!!

4 reaktioner på ”DIOR BACKSTAGE EYE PALETTE WARM NEUTRALS – DEN ENDA PALETTEN DU BEHÖVER!

 1. Ser fantastisk fin ut . Men jag suger verkligen på att lägga ögonskugga och skulle bli sååå tacksam om du kunde visa lite olika enkla tekniker. Så tips tips.. Ha en fin dag ❤️

  • Ja visst är den fin!! 🙂

   Åhh jag ska se om jag hinner gör ett sånt inlägg 🙂

   Ha en strålande dag!

   Kram kram! ♥

 2. Håller med! Färgerna är fantastiska, köpte den efter att du med flera rekommenderat den.
  Men skulle nu vilja få tips på hur jag använder den, så jag säger som Linda ”tips, tips” 🙂

  • Va roligt att du gillar den! 🙂 Man ser lite på Rhys hur jag har använt den men ska försöka få ihop ett inlägg till om denna palett 🙂 Kram!

Kommentera