ETT FANTASTISKT DJUPRENGÖRANDE SCHAMPO FRÅN KEVIN MURPHY!

Inlägget innehåller adlink

 

Jag ÄLSKAR detta detox schampo från Kevin Murphy – MAXI WASH. Jag har använt det i flera år. Detta schampo är djuprengörande och det tar bort alla produktrester från håret samt återställer balansen i hårbotten. Jag kör denna kur en gång i månaden ungefär.

Jag kommer ihåg en gång på TV4 för många år sedan då vi fick testa detta schampo och jag fick vara testpersonen åt hon som berättade om produkten. Hon tvättade mitt hår flera gånger på rad, när schampot väl började löddra då vet man att håret är rent. Så schamponera, skölj, schamponera skölj.. Efter detta så har jag för mig hon tog ett vanligt schampo (jag gör det i alla fall) då håret känns strävt efter MAXI WASH och sedan tar jag en inpackning och balsam 🙂 Håret blir så rent och alla missfärgning från håroljor och liknande försvinner. Ger en superfin lyster till håret!

Du hittar produkten HÄR (adlink).

 

KEVIN MURPHY MAXI WASH

Maxi Wash Kevin Murphy, Detox Schampo

Produktinfo: Ett detox-schampo som innehåller AHA-syror som bryter ned fett för en ren, klar hårbotten. De balanserande eteriska oljorna tränger ner i hårbotten för att fräscha upp håret, rengöra och rensa en oljig (fet) eller flagnande (torr) hårbotten. 


					

Kommentera