Otrevlig personal!

Idag var jag in till Åhléns City för jag ville köpa Laura Mercier Tinted Moisturizer som jag använde ofta för några år sedan men har lixom glömt bort den lite. Väl på plats så blev jag först chockad och sedan arg. Tjejen som ”hjälpte” mig var sååå otrevlig och arrogant, så pass otrevlig att jag inte ville handla av henne så jag la bara ner produkten på disken och gick därifrån. Hon snäste av mig när jag ställde frågor och rullade typ med ögonen. Vem gör så?!?!

Ville såklart säga, vet du vad nu är du väldigt otrevlig och inte speciellt hjälpsam men jag fann mig inte där och då utan jag vände bara på klacken och gick därifrån.

Hur gör ni när ni får ett otrevligt bemötande?

Gick till Clarins disken och köpte ett tröstande läppglans i stället haha! Älskar Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Detta är färg nummer 06. ♥

6 reaktioner på ”Otrevlig personal!

 1. Jag skulle gjort som du och gått men jag hade sagt du är så otrevlig att jag vill inte handla här. Sen klagat till chefen så hon inte forsätter med sin otrevliga stil. Ha det fint kram.

 2. Usch vad tråkigt.
  Jag finner mig aldrig där och då, men efteråt kommer jag på tusen saker jag borde sagt eller gjort.
  Men jag hade nog också bara gått och inte handlat.

  • Ja det är så lätt att vara efterklok men svårt där och då att finna de rätta orden.

 3. Men fy vad trist!!! Damerna på Clarins är i alla fall alltid trevliga och hjälpsamma tycker jag.

  Har inte stött på otrevlig personal själv, men däremot nonchalant sådan. Ex när jag bad om ett prov på en foundation så sa tjejen -Den här är för ljus för dig, men du kan ju bara ta lite solpuder på. Hmm, ja då får jag ju verkligen rätt känsla av produkten och ser om den passar mig..

  • Ja dom är supertrevliga på Clarins 🙂

   Hahaha, oh herre gud, man blir mörkrädd..

   Kram!!

Kommentera