Pressdag för Svartsjön säsong 2!

Hej hej!

Hoppas ni har haft en bra start på veckan! ♥

08.00 i morse startade min dag på Hotell Diplomat. Det var pressdag för Svartsjön – säsong 2. Jag sminkade delar av casten och sedan intervjuades dom av olika tidningar och fotades.

 

Svartsjön, Svartsjön säsong 2, Hotell Diplomat, Kicki Burman

 

Svartsjön, Svartsjön säsong 2, Hotell Diplomat, Kicki Burman

Älskar att jobba med Viaplay, dom är sååå trevliga, uppstyrda och roliga. Dom fixar frukost, lunch och fika åt alla – det är såå uppskattat 🙂

 

Svartsjön, Svartsjön säsong 2, Hotell Diplomat, Kicki Burman

Mitt kontor för dagen – inte fy skam haha! Sminkar alltid vid fönster så jag får bra ljus på dom jag ska sminka. Idag var det Filip Berg, Hedda Stierstedt, Bahar Paris och David Nzinga som fick smink 🙂

 

Svartsjön, Svartsjön säsong 2, Hotell Diplomat, Kicki Burman

 

Vid 13.00 lämnade jag hotellet och tog mig till SVT för jobb till 22.30 så det blev en lång dag idag med så är det ju ibland 🙂 Jag är ledig i morgon, då ska jag på en presslunch med Exuviance, testa en annan storlek på en sååå snygg kappa jag har köpt och på kvällen blir det träning – en bra ledig dag helt enkelt. Jo just ja, jag har köpt ett litet bord på Åhlens (nätet) som jag ska hämta ut i butik i morgon – ska visa er bilder när det är på plats 🙂

 

Nu ska jag sova hörrni – sov gott ♥

2 reaktioner på ”Pressdag för Svartsjön säsong 2!

Kommentera