Söndagstipset – träningskläder och mjuka outfits!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Här kommer söndagsinlägget som ni verkar älska, såå roligt att ni gillar mina söndagstips som inte har med skönhet att göra 🙂

Jag har ju verkligen kommit igång med träningen på allvar nu och jag ÄLSKAR det! I och med detta så har jag handlat en hel del nya träningskläder och jag älskar även att klä mig sportigt till vardags så denna gång tipsar jag om träningskläder och sportiga outfits som jag gillar.

Häng med! Ge tummen upp och lämna en kommentar om ni gillar inlägget! ♥

 

ADIDAS OVERSIZED SWEATSHIRT

Jag bor i stora collagetröjor nu för tiden. Så snyggt till klackar och till sneakers. Denna tröja var jag och letade i veckan på stan men den fanns inte kvar. Turligt nog hittade jag den HÄR (adlink). Jag skulle styla den till tajta jeans och utsläppt lockigt hår.

 

 

TRÄNINGSLINNE ADIDAS

Jag har aldrig korta tajta linnen när jag tränar utan jag gillar större linnen typ basketlinnen. Detta linne har jag och jag älskar det! Du hittar det HÄR (adlink).

 

 

FODRADE TRÄNINGSTAJTS

Jag är ju ofta ute och går PW. Nu när det börjar bli kallare ute så kommer jag plocka fram mina fodrade träningstajts som är ljuvliga att ha kalla dagar. Jag vill ha tajta sköna byxor när jag är ute och går, kan INTE ha fladdriga joggingbyxor 🙂 Du hittar dessa HÄR (adlink).

 

 

TRÄNINGSTAJTS

Sådana här tajts älskar jag att skrota runt i hemma också likväl som till vardags och på gymmet 🙂 Släng dom där joggingbyxorna med hål på knäna och tråkig passform. Det gör någonting (för mig i alla fall) med sinnet att även vara ”lite dressad” hemma. Dessa hittar du HÄR (adlink).

 

 

FLEECE TAJTS

Åhh så ljuvligt med ett par tajts i fleece, perfekt till oss frusna själar att skrota runt i hemma med. Du hittar dom HÄR (adlink).

 

 

SWEATSHIRT MED DRAGKEDJA

Jag älskar denna typ av jacka. Gillar inte dom som är figursydda eller timglasformade. Jag vill ha boxiga plagg. Så sköna att ha under ytterjackan och kunna dra upp huvan när det är ruggigt ute 🙂 Du hittar denna HÄR (adlink).

 

 

TRÄNINGSLINNE

Ohh jag döör så snyggt linne, nästan för snyggt att träna i haha! Ni ser ju på min header på bloggen att detta är ett mönster som jag älskar 🙂 Ni hittar linnet HÄR (adlink).

 

 

SUPERMJUKA BYXOR

Vem vill inte ha ett par supermjuka byxor på sig. Dessa skulle jag kunna ha på mig till vardags också och inte bara hemma. Superfina! Du hittar dom HÄR (adlink).

 

 

Nu till lite mera dressade plagg men ändå avslappnade och i mjuka material 🙂

 

SVARTA BYXOR

Så snygga och sköna byxor! Finns i en nyöppnad butik och det är DEN HÄR (adlink). Supersnyggt att styla till sneakers och klackskor. Så fint att hålla stilen ren med en enkel t-shirt till. Addera en skinnjacka och du är redo 🙂

 

 

V-RINGAD TRÖJA

Dra mig baklänges vilken SNYGG tröja!! Jag är så hooked på v-ringade plagg nu. Den här måste jag klicka hem på en gång! Du hittar den HÄR (adlink).

 

 

Detta var söndagens tips, som sagt ge en tumme upp och lämna en kommentar om ni gillar tipsen!

Ha en fin söndag mina hjärtan! ♥

 

 

 

 

 

 

4 reaktioner på ”Söndagstipset – träningskläder och mjuka outfits!

  1. Mycket bra tips!
    Gillade den gråa Adidasen och fleece byxorna. Så sköna!
    Gillar dock inte när träningslinnen går så högt upp, får lite panik då 🙂

Kommentera