Limma ihop de kluvna hårtopparna!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Här kommer tips på en produkt som fungerar som en vårdande & reparerande ”primer” för tunna, fina till normala hår. Passar perfekt till skadade hår och den ”limmar” ihop kluvna hårtoppar så att håret känns friskare och helare. En bra produkt att ha dom där veckorna man väntar på sin frisörtid och håret känns slitet. Den varken kladdar eller tynger ned håret och ger nästan ingen produktkänsla alls. Just därför är det en produkt som är superbra för tunna, fina hår.

 

KEVIN MURPHY LEAVE IN REPAIR

Kevin Murphy Leave in repair

 

Hur ska man använda produkten då? Jo så här:

I fuktigt hår applicerar du den direkt efter tvätt. Låt håret lufttorka eller föna och styla som du önskar. I torrt hår appliceras produkten på de mest torra, porösa och skadade delarna. Föna sedan in produkten för bästa slutresultat.

HÄR (adlink) hittar du produkten.

♥ Om du har ett normalt till grovt hår kan en mer smörjande produkt behövas med ännu mer anti-friss-egenskaper, välj då istället DEN HÄR (adlink).

 

Kommentera