Ledig dag och höst i hemmet!

Hej hej!

I dag har jag varit ledig och har tillbringat 6 timmar med att rensa i garderoben – två säckar med kläder blev det som ska bort 🙂 Efter det var jag iväg till återvinningsstationen med sååå mycket kartonger och jag har dessutom plockat undan sommarskorna och sommarjackorna och hämtat ner höst och vinter garderoben från vinden. Puh – har fått mycket gjort idag – såå skönt!

Just ja, jag sprang in på HM Home också och har köpt lite höstinredning till hemmet. 🙂 Byter ni färg på kuddar filtar och krukor efter säsong också?

Om en timme ska jag iväg och träna sen kommer jag nog sova gott i kväll efter denna effektiva dag haha!

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kicki Burman sminkös

 

Vad har ni gjort idag? Berätta!

Kram kram!

8 reaktioner på ”Ledig dag och höst i hemmet!

  • Skönt med sådana dagar också, älskar att bara vara och inte göra en massa 🙂 Kram!!

 1. Nä,jag byter ingen inredning efter årstiden. Ids inte! Idag har jag jobbat men det var lite besvärligt för vi var utan ström mellan 10 och 12. Även strömlöst här hemma nu så jag går nog och lägger mig snart och hoppas strömmen är tillbaka i morgon bitti. Måste ju få kaffe på morgonen!! Brukar titta in på din blogg trots att jag inte är jätteintresserad av smink. I din blogg ger du ett väldigt sympatiskt intryck och jag hoppas din dröm om flytt utomlands blir sann! Jag tror på attraktionslagen och tror du gör helt rätt för att du ska nå dit du vill! Oj vilken lång kommentar det blev! Beror nog på att strömmen är borta och jag inte kan göra så mycket just nu! Ha det gott!

  • Åh va stressigt att inte ha ström!! Hoppas den kommer FORT tillbaka 🙂

   ÅHHH TUSEN TACK SNÄLLA DU!! Blir så himla glad av din kommentar!! ♥ Jag är starkt troende av attraktionslagen jag också 🙂 Tack än en gång!!

   Stor kram!!

 2. Åhh vad härligt! Älskar såna dagar.
  Blir tyvärr inte så många av dem, med en tvååring är det full fart hela tiden.
  Han och mammans tycke om inredning är inte heller lika.
  Jag gör fint han river upp 🙂

 3. Idag var det en speciell dag- jag berättade för mina kollegor att jag sagt upp mig för att göra något helt annorlunda!

Kommentera