Outfits jag vill ha! Nytt i butik!

Inlägget innehåller adlink

 

Jag ser på besöksstatistiken att ni verkligen uppskattar när jag skriver om min fritid, mode och lägger upp outfitbilder. Jag ÄLSKAR ju detta själv så det gör mig glad att se att ni uppskattar mina tips 🙂 Mode är något jag brinner för. Om jag hade någon som kunde ta outfitbilder på mig varje dag så hade ni fått det oftare men jag ska se om jag kan styra upp lite flera sådana inlägg till er! Har inte kommit på hur man gör kollage än så ni får plaggen efter varandra ett tag till.. Det är mycket att lära haha!

Här kommer i alla fall söndagens tips! Har spanat in lite nyheter som finns i butik nu och som jag GÄRNA vill ha i min garderob!

 

ASYMMETRISK SKINNKJOL

skinnkjol &other stories

Så snyggt stylat med en stickad tröja till – ÄLSKAR det! Du hittar den HÄR (adlink).

 

 

RÖDA BOOTS

Jag har faktiskt sökt ett par röda skor i flera år men inte hittat några jag älskat men dessa måste jag spana in i butik och testa. Dom ser sååå snygga ut! Du hittar dom HÄR (adlink).

 

 

VIDA SVARTA BYXOR

Åhh jisses så sköna dessa byxor ser ut! Du hittar dom HÄR (adlink).

 

 

VITT LINNE

Ett superfint dressat linne! Är på jakt efter ett vitt linne och den här ser ju lovande ut 🙂 Du hittar linnet HÄR (adlink).

 

 

RÖD TUNIKA

Jag tänker satsa på mycket färg i höst, tycker det piggar upp! Denna tunika kostar bara 199kr och den kommer jag garanterat att köpa, den finns HÄR (adlink).

 

Det här vara mina tips denna söndag, hoppas ni hittade något ni gillar ♥

Kram kram

4 reaktioner på ”Outfits jag vill ha! Nytt i butik!

  1. Älskar den röda tunikan! WOW så snygg! Inhandlade igår ett par blåa stövletter, mer färg i höst – älskar’t! Nu ska ”bara” en ny vinterjacka inhandlas…letar

  2. Ja, skinnkjol röda boots och varför inte en röd skinnjacka. När men väl köpt skinnplagg håller de så länge och det är verkligen vackert. Älskar färg på kläder och skor man blir mycket piggare av det än de mörka färgerna och allra helst när vi nu går in i hösten, saknar dock sommaren.
    Må väl. Kram/MH

Kommentera