PETER THOMAS ROTH – OILLESS OIL!

Inlägget innehåller adlink

 

Ni vet ju att jag alltid tipsar er när jag hittar produkter som får mig att utbrista WOOOW, och här kommer ytterligare en sådan produkt! Denna gång är det Peter Thomas Roth Oilless Oil som fick mig att dansa glädjedans haha!

Detta är en produkt som återfuktar ditt ansikte, gör den mjuk och den jobbar även på elasticiteten i huden samt våra fina linjer och den ger huden lyster. Du kan även använda den på armbågar, nagelband och på torrt eller fuktigt hår. Kan även doppas i din kräm för att ”boosta” den med fuktgivande egenskaper.

Den är ”Oil-like” men utan en oljig känsla. Formulan är snabbabsorberad och skapar en skyddande hinna på huden, utan att täppa till.

 

PETER THOMAS ROTH – OILLESS OIL

Peter Thomas Roth Oilless Oil

 

Vart kan du då köpa denna produkt? Jo den finns HÄR (adlink) Finns bara ett fåtal kvar så skynda fynda 🙂

Kommentera