Ny musikvideo ute med Rhys (feat. Felix Sandman) – makeup by me!

Hej hej!

Kommer ni håg att jag jobbade med Rhys och en hemlig artist för någon vecka sedan? Det var denna musikvideo som spelades in med Rhys och Felix Sandman. Den blev så himla snygg och låten är SÅ HIMLA FIN!!!

Jag har ju haft äran att jobba med den fantastiska Rhys många gånger och detta är nog den 4e videon vi gör tillsammans. Jag ville köra på en glossy look på henne denna gång, glossiga ögonlook, glossiga läppar och highlighter på kindbenen. Det är en look vi aldrig har haft tidigare och jag var så glad att hon var pepp på att testa något nytt. HÄR är inlägget från den dagen!

TACK till Linda Hallbergs Infinty Glass som hjälpte mig att få till looken – en suverän produkt!!

 

 

Glossy eyelids, infinity glass, Linda Hallberg, Rhys, Felix Sandman, Starfish, musikvideo, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

 

Kommentera