YES! Sån bra produkt till håret för den perfekta beachhair looken!

Inlägget innehåller adlink

 

Jag tvättar mitt hår nästan varje dag, men för att inte slita för mycket på håret så låter jag det självtorka så ofta det går. MEN det krävs lite hjälp av produkter när jag låter håret självtorka för att få någon fason på det 🙂

Då jag har självfall i mitt hår så satsar jag alltid på beachhair looken när håret självtorkar och jag använder då produkter som hjälper till att få det där härliga ”en dag på stranden” stilen. Jag har hittat en produkt som jag ÄLSKAR, den fixar beachhair looken utan att håret blir strävt eller känns för ”produktigt”.

Jag tar en klick av denna magiska lotion och kramar in i  håret när det är nytvättat och handdukstorrt sedan låter jag håret självtorka och vips så ser det ut så som på bilderna här i inlägget.

 

ORIBE MATTE WAVES TEXTURE LOTION

oribe matte waves texture lotion, Oribe, beach hair, soft waves, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

oribe matte waves texture lotion, Oribe, beach hair, soft waves, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

oribe matte waves texture lotion, Oribe, beach hair, soft waves, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

Inte lockigt och inte rakt utan PERFEKT där mitt emellan 🙂 Du hittar denna magiska produkt HÄR (adlink). Jag har så himla många favoritprodukter från just Oribe ♥ Älskar detta märke!

TITTA, jag har satt upp en spegelvägg hemma!! Är såå nöjd, ni ser den på andra bilden 🙂

Idag är jag på SVT och sminkar till 22.00 och i morgon kommer taxin 06.40 för avfärd mot Arlanda och flyget till Göteborg för en plåtning. På lördag ska jag jobba med en favoritkille som jag har sminkat många gånger, gissa vem 🙂 Då är det musikvideo på schemat men jag jobbar bara en timme på morgonen sen klarar han sig själv 🙂

 

Ha en strålande torsdag och förlåt för suddiga bilder men fick inte till det bättre än så tyvärr.. 🙂

5 reaktioner på ”YES! Sån bra produkt till håret för den perfekta beachhair looken!

  • Om du har ett rakt hår och vill ha ”självfall – beachhair” så skulle jag rekommendera att använda stylingverktyg. Svårt att få ett rakt hår lockigt med enbart en produkt i håret MEN och du vill ha mera stadga och grepp i håret så funkar den utmärkt!

  • Absolut det har dom!

   Läste du mitt inlägg om rätt schampo och balsam för olika hårtyper? Viktigt att välja rätt även där så du får bukt med det frizziga 🙂

   • Hej! Jo jag läste det och ska försöka hitta något bra. Provat flera olika dyra. De har gjort håret mjukare, men inte mindre frizzigt tycker jag. Kanske borde testa Kevin Murphy.

    Trevlig kväll!

Kommentera