Tips på en superhärlig dagkräm!

Inlägget innehåller adlink

 

Osexiga förpackningar men dom gör jobbet med mer än godkänt!

Dermaceutic Hyal Ceutic Intense Moisturizer är en 24 timmars kräm som är mycket fuktgivande, reparerande och skyddande. Har även en plumpande effekt då den innehåller 5,5% hyaloronsyra. Innehåller lugnande aloe vera, fuktgivande jojobaolja och skyddande vitamin E.

Dermaceutic Hyal Ceutic Hydratant Intense

 

Du hittar krämen HÄR (adlink).

2 reaktioner på ”Tips på en superhärlig dagkräm!

  1. Jag köpte Turn Over som jag kör på natten och serum med retinol som jag använder på morgonen. Funkar superbra. Eftersom man inte skulle kombinera dem var jag osäker på hur det skulle kännas men det är nog bara så att man inte ska använda dem direkt efter varandra.
    Trodde dock att det skulle kännas mer, då det ska vara starka grejor, för jag tror att jag har känslig hud men jag har inte märkt något utan använder det varje dag. Huden känns mycket lenare, dock ser jag ingen synlig effekt än.

Kommentera