Köper du rätt schampo och balsam för ditt hår?

Inlägget innehåller adlink

 

Köper du schampo och balsam som är anpassad efter din hårtyp och önskemål eller tar du bara ett från hyllan i affären?

Det finns exempelvis färgbevarande, djuprengörande, stärkande, reparerande, återfuktande, volymgivande, för lockigt hår och utslätande osv osv. Så anpassa ditt schampo efter ditt behov så får du bäst resultat!

Många tycker dom har platta hår. Får många frågor angående hur man får volym till håret. Steg ett är att använda schampo och balsam som ger volym, steg två är att använda en rootlifter produkt i håret (vid hårrötterna) innan du fönar håret. Föna håret upp och ner eller blås och borsta hårrötterna upp mot taket. Du kan även använda en produkt som ger volym till längderna för maximal volym!

Åter till schampo och balsam 🙂

Jag köper nästan alltid återfuktande schampo och balsam, mitt hår känns lite torrt nu efter denna sommar med en massa sol och bad så det hjälper verkligen med återfuktande produkter. Jag använder även en UNDERBAR inpackning (adlink) som ger en massa fukt, den använder jag 1-2 gånger i veckan.

 

KEVIN MURPHY – HYDRATE ME

Kevin Murphy Hydrate me, återfuktande schampo och balsam

PRODUKTINFO: Kevin Murphy Hydrate – Me Wash är ett ljuvligt Shampoo som hjälper till att återfukta och djuprengöra skadat eller torrt hår. Lämpar sig även för användning i torra klimat. Berikad med vårdande antioxidanter som verkar fuktbevarande – för silkeslent och hälsosamt skimrande hår!

Kevin Murphy Hydrate – Rinse är ett direkt utredande och återfuktande balsam för normalt till torrt hår. Antioxidanter och nattljusolja ger glans. Kluvna toppar får nytt liv.

 

Du hittar dessa HÄR (adlink).

 

En reaktion på ”Köper du rätt schampo och balsam för ditt hår?

  1. Jag skulle nog kunna använda både fuktgivande och utslätande schampo, men siktar in mig på djuprengörande då jag inte tvättar allt för ofta samt har otacksamt hår som inte känns rent länge. Dock inte hittat rätt i den djuprengörande djungeln ännu.

Kommentera