Mina favoritprodukter från BECCA!

Inlägget innehåller adlinks

 

Hej hej!

Jag handlar ju en hel del av mina sminkprodukter på Sephora. Tänkte visa er några av mina favoritmärken därifrån och vilka produkter jag inte kan leva utan – produkter jag alltid har i jobbväskan. Sephora finns ju inte överallt men det är ju lätt att beställa från nätet så jag länkar till mina favoriter till er!

 

Jag börjar med märket BECCA som jag ÄLSKAR!!! Är så rackarns glad att jag hittade detta märke ♥

 

BECCA UNDER EYE BRIGHTENING CORRECTOR

Produktinfo: En heltäckande färgkorrigerande kräm som ljusar upp området kring ögonen. Under Eye Brightening Corrector innehåller ljusreflekterande partiklar som reducerar synligheten av mörka ringar och jämnar ut hudtonen. Den rika och krämiga formulan ger ett långvarigt resultat som gärna kompletteras med en concealer.

JAG ÄLSKAR DENNA PRODUKT!

Jag tar liite av produkten och duttar på den med ringfingrarna under ögonen innan jag applicerar concealer. Det blir såå fint!! Den finns HÄR (adlink).

 

 

BECCA BACKLIGHT TARGETED COLOUR CORRECTOR

BECCA COLOUR CORRECTOR BACKLIGHT TARGET, MÖRKA RINGAR UNDER ÖGONEN, CONCEALER

Produktinfo: Har man mörka ringar under ögonen så gör denna underverk!! Lägg en liiten mängd under ögonen innan din concealer så trollar du bort dom på en gång! Du duttar in den med ringfingret så den smälter in i huden. Man ser lite galen ut när man har applicerat den och tänker ”det här kommer aldrig gå” MEN på med concealer ovanpå och vips är allt det mörka borta!

MAGISK PRODUKT!!

HJÄLP, det verkar som om den har utgått(!?) på Sephora men den finns på BECCAS hemsida.

 

 

BECCA MINERAL BLUSH – FLOWERCHILD

Produktinfo: Skapa dina perfekta kinder med denna formel som är mycket påbyggbar. Den är full med antioxidantvitaminer för alla hudtyper, även de mest känsliga, och berikad med mikrofina mineraler och antioxidantvitaminer för en rodnad som ser naturlig ut.

SÅ HIMLA FINT ROUGE SOM JAG ANVÄNDER OFTA!

Finns att köpa HÄR (adlink). Detta är färgen Flowerchild.

 

 

BECCA SHIMMERING SKIN PERFECTOR

Produktinfo: En fantastisk highlighter som ger en glansig finish. Hade denna både på Lisa Ajax och Margaret på Melodifestivalen. Det är en riktig bästsäljare! Såhär beskriver BECCA produkten: ”Shimmering Skin Perfector® Pressed Highlighter är berikad med ultrafina lysande pärlor som absorberar, reflekterar och bryter ljus för att förstärka din naturliga utstrålning. Som en kompaktdosa full med krossade ädelstenar anpassar sig de flertonspigmentpärlorna till din huds naturliga undertoner. De är perfekta för intensiv framhävning eller lageruppbyggnad för att skapa en verkligen unik glöd. Till skillnad från traditionella metoder är detta en unik formel som blandar pigment och vätska, och ger oöverträffad, krämig applicering med balanserad färgtäckning. Resultatet är en högglansfinish med elegant skimmer som inte glittrar.”

JAG BLEV FULLKOMLIGT GOLVAD NÄR JAG TESTADE DENNA FÖRSTA GÅNGEN! SÅÅ FIN!!

HÄR har du den (adlink). Detta är färgen C.POP.

 

 

BECCA SOFT LIGHT BLURRING SETTING POWDER

Produktinfo: Såhär skriver BECCA om produkten: ”Ett genomskinligt, löst puder som jämnar ut imperfektioner, sätter smink med ett nyanserat lyster och ger djup medan du eliminerar glans och får en naturlig, perfekt finish. Gå utöver fördelarna med ett traditionellt puder och skapa det ultimata drömfiltret med Soft Light Blurring Powder. Detta fjäderlätta, mikrofina puder är fullt med keramiska mikrosfärer som mjukt sprider ljus för att jämna ut imperfektioner och släta över hyn. Den alltid vackra färgtonen Golden Hour sätter smink, förlänger användningstiden och fräschar upp varje look för perfekt hy från morgon till natt. Pudret kladdar inte ihop eller sjunker ner i små linjer eller porer, utan ger en sammetsmjuk finish. Det sista steget i din sminkrutin. Kan också användas under dagen för att fräscha upp din look.”

DETTA PUDER ÄR LIVET!! SÅ BRA!!

Hittar inte detta puder på Sephoras sida nu så det kan ha utgått tyvärr.. Finns på BECCAS sida dock!

 

 

BECCA ÖGONSKUGGSPALETT

Produktinfo: Älskar denna ögonskuggspalett från BECCA och ska testa flera ögonskuggor därifrån nu under hösten då jag gillade denna så mycket. Jag har använt en fuktad pensel till dessa skuggor och det har blivit så fint!

Även denna verkar tyvärr vara ha utgått på Sephoras hemsida..

 

 

BECCA SHIMMERING SKIN PERFECTOR

Produktinfo: Denna flytande highlighter kan du blanda i din ansiktskräm/hudkräm för extra glow. Du kan även blanda i nån droppe i din foundation eller applicera lite på dina kindben, näsrygg och amorbågen. Jag brukar även ge lite extra glow till nyckelbenen och axlarna!

ÄLSKAR DENNA!! SÅÅ BRA OCH GER ETT MAGISKA GLOW TILL HUDEN!

Du hittar den HÄR (adlink). Jag har färgen Opal.

 

 

Mitt nästa köp från BECCA kommer bli några av dessa krämfärger som du kan ha både på läpparna och kinderna.

BECCA BEACH TINT LIP AND CHEEK TINT

HÄR (adlink) finns dessa i en massa olika färger.

 

Ja som ni ser så har jag många favoriter från BECCA, så himla roligt att hitta ett märke som älskar! Ska jag fortsätta tipsa om produkter från Sephora som jag älskar?

 

Kram kram ♥

 

9 reaktioner på ”Mina favoritprodukter från BECCA!

 1. Åhh vilka härliga produkter! Blir så sugen på att köpa och verkligen lägga ner lite tid på sminkning.
  Är ju inte så mycket tid som behövs egentligen för att det ska göra skillnad.

 2. Jag har provat olika concealer under ögonen. Den jag har nu ändras från helt okej till som om det ser ut som skinnet håller på lossna under ögonen. Då får man försöka smörja ut den igen. Konsistensen är lite väl torr. Kan tillägga att jag använder glasögon.
  Kan du rekommendera en concealer till en tjej på 50 år som gör det den ska? Trolla bort mörka ringar och fina linjer =)

  Tack på förhand från en som fått hjälp av dig tidigare med goda råd och tips.
  Kramar från Umeå

  • Va roligt att jag har kunnat hjälpa dig med tips! 🙂

   Om du skriver concealer i sökrutan så kommer det upp en massa tips på bra produkter samt ”Den stora concealerguiden” som jag skrev förra året.

   Kram kram!

Kommentera