Tips på ursnygga oversized tröjor!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Söndag – då blir det ett icke skönhetsrelaterat inlägg som vanligt!

Som jag skrev igår så tänkte jag visa er vad jag köpte för oversized tröjor. Jag tycker det är så snyggt att styla dessa med tajta byxor och klackar. Hade jag ägt ett par lårhöga stövlar så hade jag haft det till och då inga byxor under utan haft tröjan som en klänning 🙂

Jag kommer nog ha mitt hår utsläppt och lockat till också så blir det ännu mera dressat.

 

Först ut – en röd oversized tröja som är så mjuk och skön att jag aldrig kommer vilja ta av mig den haha! Du hittar den HÄR (adlink) Den finns i flera olika färger!

 

 

Plagg nummer två blev en lång svart stickad tröja. Har ju exakt samma fast i kortare variant i både svart och blå som ni har sett i bloggen flera gånger. Blev så glad att den finns i längre variant nu! Den kommer bli en stor favorit i höst! Du hittar den HÄR (adlink).

 

 

Här är den korta varianten!

 

 

Sen fick det bli en klassisk grå stickad tröja. Den finns i flera olika färger. Du hittar den HÄR (adlink). Även denna kommer jag styla med tajta jeans eller eventuellt tajts och klackar till 🙂

 

 

Nej nu måste jag rusa, ska jobba på SVT idag 🙂 Ha en superhärlig söndag fina ni ♥

 

4 reaktioner på ”Tips på ursnygga oversized tröjor!

  1. Verkligen, det gör att man längtar lite efter hösten iaf.
    Tycker som du, ser inte fram emot hösten alls. Egentligen borde man vara mätt på sommaren, men inte laddad alls för höst och vinter. Mycket vill ha mer 😉

Kommentera