Freakshakes, outfit och tårar! Allt på en och samma dag!

Efter en vecka med långa arbetsdagar så var det faktiskt härligt med en ledig dag igår. Tanken var att jag skulle träna på fm men kroppen sa ifrån. Den var så trött så jag lät den vila och återhämta sig istället med mat och vila. Ett väldigt bra beslut 🙂

Tog tunnelbanan in till city i stället för att promenera ner som jag brukar göra och fixade lite snabba ärenden. Sen mötte jag upp Anna Kokotos för en sen lunch/fika på Älskade Traditioner. Ni MÅSTE gå dit!! Ligger vid Nytorget. Ett UNDERBART café!

 

Vi ropade in en varsin våffla(!) med kyckling och avokado!! Gaaah så god den var!! Så härligt att sitta i timmar och prata om livet och branschen. Anna är ju också en makeupartist 🙂

 

Sen beställde vi in en av deras GALNA milkshakes. ”Vi ska bara ta kort på den” sa vi. Klippt till 3 minuter senare och hela milkshaken plus bullen är slaktade och i våra magar hahaha! Herre GUD så god den var!!

Milkshake, Älskade Traditioner, freakshake, Kicki Makeupartist

 

Milkshake, Älskade Traditioner, freakshake, Kicki Makeupartist

 

Vad hade jag på mig igår då? Jo, en skön avslappnad outfit! Slitna jeans, boots, t-shirt och en leopard jacka till – en perfekt höstoutfit!

Leopard kavaj, leopard jacka, höst outfit, boots, Kicki Makeupartist

 

Leopard kavaj, leopard jacka, höst outfit, boots, Kicki Makeupartist

 

Sen hann jag gråta lite igår också, detta hade en av deltagarna i Drömpyramiden som jag har jobbat med i veckan lagt ut på sitt Instagram (har blurrat hennes namn för jag vet inte om hon vill synas här). Jag vill inte på något sätt skryta MEN det jag vill visa er är att mitt yrke handlar om så mycket mera än att ”sminka folk”. Det handlar om möten med människor, att få dom att känna sig fina, bekväma och sitt bästa jag. Det handlar om att trösta, peppa och stärka människor. Det handlar om att lyssna på livshistorier och få folk att känna sig trygga. DET ÄR JUST DETTA som gör att jag älskar mitt yrke som handlar om så mycket mera än bara makeup. TACK fina du som skrev detta – du anar inte hur glad jag blev ♥

 

 

På vägen hem från caféet fick lite höstplagg följa med hem och vad jag shoppade visar jag er i morgon 🙂

I dag blir det ett nytt försök till träning, ska på ett pass som börjar vid lunch så jag ska väcka kroppen nu och se om den jobbar med eller mot mig idag 🙂

Ha en superfin lördag! ♥

 

4 reaktioner på ”Freakshakes, outfit och tårar! Allt på en och samma dag!

Kommentera