GULD I ANSIKTET? JA TACK!

Inlägget innehåller adlink

 

Här kommer in riktig WOOOW produkt!! Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Luxury Lift And Firm Prism Cream (såå långt namn haha) är fantastisk om man gillar glow! Använd den som den är är där du vill ha glow, blanda den med din foundation för lyster i hela ansiktet eller lägg lite i din hudkräm. Kan även användas på kroppen!

 

PETER THOMAS ROTH 24K GOLD PURE LUXURY LIFT & FIRM PRISM CREAM

Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Luxury Lift and firm prism cream, glow, highlighter, Kicki Makeupartist

Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Luxury Lift and firm prism cream, glow, highlighter, Kicki Makeupartist

Produktinfo: Innehåller en blandning av ingredienser som omedelbart reflekterar ljus för att skapa en illusion av en felfri strålande och friskare hy. Åldersbekämpande 24K guld och uppstramande kolloidalt guld ger omedelbara och långsiktiga resultat. Hyaluronsyra och aloe vera återställer hudens fuktnivå genom att förebygga naturlig vattenförlust. Jojobaolja och mjukgörande lipider gör huden sammetslen och förbättrar strukturen.

 

Du hittar produkten HÄR (adlink)! Detta är en väldigt hypad och omtalad produkt som används av många makeupartister och det är så roligt när ”våra hemliga produkter” även hittar hem till er så ni kan få ta del av våra tips! 🙂 Den blir verkligen ett med huden och lägger sig inte bara på ytan som en del highlighter gör. ÄLSKAR denna!!

 

2 reaktioner på ”GULD I ANSIKTET? JA TACK!

Kommentera