Musikvideoinspelning!

Hej hej!

Idag har jag jobbat med en musikvideo hela dagen. Ni som följer mig på Instagram har kunnat se lite bilder från dagen. Det var en duett mellan Rhys och en hemlig artist – vem det var får ni se nästa vecka 🙂

 

Musikvideo Rhys, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

Musikvideo Rhys, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

Musikvideo Rhys, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Det syns inte så bra på denna bild men jag körde på en glossig look! Glossiga ögonlock(!!), glossiga läppar och en massa highlighter på kindbenen. Såå snyggt till ljussättningen i videon!! 🙂

 

Musikvideo Rhys, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

Musikvideo Rhys, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Gullisen hade bakat kärleksmums som hon hade med sig – alltså vilka fina artister jag får jobba med ♥

 

Nu väntar 3 dagars inspelning med Rickard Sjöberg och Drömpyramiden! 8 avsnitt ska spelas in på 3 dagar 🙂 Jag har aldrig jobbat med honom så det ska bli superskoj att få göra det 🙂

 

Kram kram!

4 reaktioner på ”Musikvideoinspelning!

  1. Ett av mina pinsammaste ögonblick var med just Rickard Sjöberg, jag jobbar på ett ställe i Västerås där det rör sig hyfsat mycket folk, ibland känt folk.. Kom till jobbet en morgon, lite tidigare än jag brukar och utanför personalingången står en lång, blond man – jag antar att han är extra personal då han ju såg vagt bekant ut och stod där han stod 🙂 Hälsar glatt och hjälper honom in, visar omklädningsrummen och någonstans där så börjar hjärnkontoret funka – stjälper ur mig ngt som ”Men du ska ju säkert vara i kongresshallen och den hittar du här” knuffar honom åt hyfsat rätt håll och går in och dör en smula i omklädningsrummet 🙂 Men jag måste säga att han var supertrevlig hela tiden och även senare på dagen när vi träffades! Jag var dock konstant rosig om kinderna den dagen iaf…

Kommentera