Fantastisk nattkräm som gör skillnad på huden!

Inlägget innehåller adlink

 

Häromdagen så tipsade jag er om en nattkräm och här kommer en till som är LJUVLIG!! Fullkomligt älskar denna nattkräm som ger synbart och kännbart resultat!

Känner du också av att huden börjar strama och bli torr efter sommaren? Glöm inte att peela ditt ansikte så att krämerna kan göra sitt jobb och inte fastar i de döda hudcellerna på ytan. Det finns en massa tips på peeling i bloggen! Ska du investera i bra hudvård så köp för guds skull också en peeling så hudvården kan göra sitt jobb 🙂

Men åter till nattkrämen! ♥

 

PETER THOMAS ROTH UN-WRINKLE

Peter Thomas Roth Un-Wrinkle night cream, nattkräm, Kicki Makeupartist

Produktinfo: Detta är en nattkräm skapad för att hjälpa till att producera nya celler, reparera daglig miljöskada, minimera porer, återuppbygga fuktbalansen och lystern i huden medan du sover. Synbara skillnader på rynkor och fina linjer redan efter första applikationen samtidigt som den hjälper huden att slappna av och förhindra ansiktsmimik som kan leda till att nya rynkor uppstår. Gör att huden ser mjukare, jämnare och flera år yngre ut.

 

Du hittar den HÄR (adlink).

Kommentera