UNDERBAR NATTKRÄM!

Inlägget innehåller adlink

 

Vill tipsa om en UNDERBAR nattkräm från DERMACEUTIC som heter TURN OVER! Namnet är ju så bra haha. Det ger mig förhoppning om att backa åldrandet av huden 🙂 Kan varmt rekommendera denna!

 

DERMACEUTIC – TURNOVER

Dermaceutic Turn Over, nattkräm, hudvård, bästa nattkrämen

PRODUKTINFO: Nattkräm med 15% glykolsyra (AHA) som stimulerar cellförnyelsen och motverkar rynkor och fina linjer. Den exfolierar gamla celler från hudytan och lämnar huden mjuk och smidig med lyster.

Appliceras på kvällen efter rengöring. De första dagarna när krämen används kan det sticka lite i huden under de 2 första minuterna. Detta är innan huden vant sig vid glykolsyran. Efter en tids användning av produkten kan man få en liten fjällning på huden vilket också försvinner. Detta har att göra med påskyndandet av cellförnyelsen.

 

Vart hittar du produkten då? Jo den finns att köpa HÄR (adlink).

2 reaktioner på ”UNDERBAR NATTKRÄM!

 1. Åh, ännu något nytt märke att testa. Är de bra?
  Produkten verkar ju toppen.
  Funderade på att börja med något med retinol i. Tänkte faktiskt testa Dermaceutic Activ Retinol, kanske den lite svagare först, men det står att man inte ska kombinera den med Turn Over på natten. Tror du det är ok att använda serumet på morgonen och turn over på kvällen?

  • De jag har testat har varit toppen! 🙂

   Det beror nog på hur känslig hud man har. Om dom avråder från att kombinera dom skulle jag nog inte chansa.

   Kram!

Kommentera