Hur klarar ni hösten och vintern utan att deppa ihop?

Jag är ju en riktig vår och sommar tjej! Det är DÅ jag är som lyckligast, känner mig snyggare och härligare, känner mig pepp på allt och har energi som sprutar.

MEN så kommer hösten och vintern.. har så himla svårt för hösten och vintern. Eller det är nog mörkret och kylan som bryter ner mig. Fattar inte alls vad folk menar när dom säger att dom är sååå redo för hösten och myset. För mig finns det ingenting som lockar med denna årstid haha! Visst, det kan vara mysigt att tända ljus hemma och sånt men inte i 6månader(!)

Jag tränar på gym några dagar i veckan, går minst en timmes PW utomhus varje dag, äter bra mat (nåväl.. oftast i alla fall). VAD mera kan jag göra för att klara av den stundande årstiden? Vad gör ni? Oh, jag äter även nattljusolja periodvis också då jag upplever att min pms blir värre under dessa årstider också (som grädde på moset, taaaackarrrr för det..)

Det är TUR att jag ÄLSKAR mitt jobb och får mycket energi av det ♥

Nej, jag är inte redo att lämna sommaren än.. SNÄLLA ge mig tips på hur man kan ha samma känsla i kroppen som under sommaren även under höst och vinterhalvåret. ♥

Visst borde jag flytta till LA, ni hör ju att min hälsa BEHÖVER det 😉

 

kicki-burman-kicki-makeupartist

10 reaktioner på ”Hur klarar ni hösten och vintern utan att deppa ihop?

 1. Håller med. Gillar bäst vår och sommar. Trivs inte alls med kallt och kyligt. Den tiden är så lång. Trevlig helg. Kram.

 2. Våren och sommaren är den bästa för mig också då jag har ledgångsreumatism. Mörkret är ju känt att många känner sig låga, vi behöver mycket ljus för att hålla serotoninet uppe, nåt du kan göra för att pigga på dig är mörk choklad gärna över 75% cacao det innehåller mycket fina ämnen. Även en kopp cacao är bra för själen och nu menar jag inte oboy, haha.
  Sen känner jag själv att göra trevliga saker, lyssna på fin musik eller vad du annars gör under sommaren, ändra inte på för mycket där tror jag felet ligger. Förstår att man inte kan bada i havet, men ta en lördag på SPA, hade du bott på Österlen kunde du besökt mitt fina Örums nygård, där är jag en gång i veckan.
  Vet när vinter tog slut och jag hade inte kunnat va där för vi var totalt insnöade, mina muskler var så spända men efter en stund så var det en skön känsla, prova gärna.
  Nåt som är bra är ljusa färger i kläder alldeles för många har svart och mörkt, no no ljusa färger gör oss mycket piggare.
  Lite tips från mig här nere på slätten i Skåne. Lycka till och pigga din kropp och själ.
  Kram/MH

 3. Älskar vår , sommar men även hösten! Just på hösten när träden får sina fina färger, ta på goa myskläder och sen tända alla levande ljus!

  • Ja den tiden är fin men sen, när löven försvinner från träden och det bara är kallt och mörkt..hua!! Haha! Älskar dock myskläder och värmeljus 🙂

 4. Deppig blir jag väl inte, men jag får tråkiga hudåkommor som stör tillvaron. Min Periorala dermatit kom som ett brev på posten i helgen, liksom den stramande huden. Det uppskattar jag ej.
  Vi försöker alltid ha en solresa att se fram emot under vintern för att hålla hoppet uppe också.

  • Solresa är ju toppen, älskar att ha sånt att se fram emot, själen mår gott av det 🙂

Kommentera