Concealer från Lumene, yaaay or naaay?

Hej hej!

Har någon av er testat denna concealer från Lumene? Jag har inte testat den än men har höga förhoppningar på den 🙂 Ska testa den på torsdag och lördag då jag har många personer som ska sminkas då och se hur den funkar på olika hudtyper.

 

LUMENE INVISIBLE ILLUMINATION BRIGHTENING FLAWLESS CONCEALER

Lumene Concealer, Lumene lystergivande concealer, Kicki Makeupartist

Produktinfo: Invisible Illumination lystergivande concealer är återfuktande och täcker hudens små skavanker. Den krämiga konsistensen är berikad med nordiskt källvatten och fröextrakt från nordiska hjortron för att återfukta huden och ge den lyster. Den mjuka applikatorspetsen ger en precis applicering. Finns i tre nyanser som kompletterar nyanserna hos Instant Glow Beauty Serum, concealern har utvecklats för att ge extra täckning för en felfri hy.

Pris: 219kr

10 reaktioner på ”Concealer från Lumene, yaaay or naaay?

 1. Inte testat. Är nog så nöjd med min från Maybelline för billigare peng. Men läser gärna en recension 🙂

  • Åhh du gillar den från Maybelline? Jag har inte fattat tycke för den så som många andra har men jag ska ge den en chans till 🙂

   Recension på Lumene kommer efter helgen! 🙂

   • Jag är ju en torris med rynkor och Maybellines funkar. Köpte en från Benefit nyligen och täckningen är super, meeeeen jag klarar inte den när kylan slår till och jag blir än torrare.
    Kanske Lumenes kan funka för mig.

 2. Åh, spännande! Har gillat en del av Lumenes utbud, men inte alla. Ska bli kul att se vad du säger, det är ju annars ett överkomligt pris 🙂
  Precis tittat i ditt arkiv om highlighter, fick många bra tips. Men du, hur lägger jag en highlighter som ”glänser” – är inte bra på att förklara, men en sån som man kan lägga strax under ögonbrynet, högst upp på kindbenet – typ och den glänser/skimmrar…Hoppas du förstår vad jag menar 😉

  • Håller med, en del är bra andra inte alls. Ska bli spännande att testa denna concealer och se hur den är 🙂

   Du lägger den bara där du vill ha den och då ”glänser” det där du har applicerat den 🙂 Dom som är i krämform applicerar jag med fingrarna men dom i puderform använder jag pensel.

   Kram!

   • Aha, tror jag ska vara lite modig och testa 😉 Är lite fegis tror jag minsann!

Kommentera