Söndagsinlägget – outfits jag vill ha!

Inlägget innehåller adlinks

 

Då var det söndag igen och dax för mitt tipsinlägg som inte har med skönhet att göra. 🙂 Denna gång blir det klänning, byxor, jacka och armband som jag vill ha.

 

KLÄNNING

Igår var jag på födelsedagsfest hos min kompis Kristin och hon hade en MAGISK klänning på sig som jag bara måste ha! Dessvärre hade hon köpt den på rean så sannolikheten att den finns kvar är nog väldigt liten men jag ska springa till butiken idag så fort dom öppnar och kolla om den finns.

Annars får det bli denna klänning från samma märke, den finns i flera olika färger. ”Saknar” (host, host..)  en klänning som är perfekt till fest. Nej, det gör jag väl egentligen inte men det är roligt med flera alternativ i garderoben haha!

 

1-15-25078-f18-enigma-collection1, filippa K, mode, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Jag hade stylat den här klänningen med andra skor, men klänningen är urfin och så himla användbar. Vart är den då ifrån? Jo du hittar den och alla dess färger HÄR (klick).

 

 

BYXOR

Jag som har bott i kjolar och klänningar hela sommaren är INTE sugen att sätta på mig ett par tajta jeans än. Däremot så skulle jag älska att ha ett par sköna, snygga vida byxor på mig.

Svarata vida byxor, Kicki Burman, kicki makeupartist, mode

Dessa byxor är PERFEKTA och vad som är så bra är att dom bara kostar 249kr! Vart hittar ni dom då? Jo ni kan köpa dom HÄR (klick).

 

 

JACKA

Blir tokig när bilderna blir så små och olika stora i mitt flöde!! Nåväl låt oss fokusera på det viktiga, nämligen jackan, en perfekt jacka som jag verkligen vill ha! Denna skulle jag använda som en kofta, dvs inte enbart utomhus utan även inomhus. Snyggt till allt – byxor, klänningar, kjolar!

jacka, mode, kicki makeupartist, kicki burman

Vart hittar ni den då? Jo den finns HÄR (adlink).

 

 

ARMBAND

Vet inte om jag har visat er detta armband förut men det är sååå fint!! Vill verkligen ha många smycken på mig i höst, tycker det dressar upp en outfit så fint.

Vart hittar ni detta ursnygga armband då? Jo ni hittar det HÄR (adlink). Tycker armband är perfekta presenter att ge bort också.

 

Det var mina söndagstips! Hoppas ni blev inspirerade ♥

 

Kram!

 

2 reaktioner på ”Söndagsinlägget – outfits jag vill ha!

Kommentera