När man skrattar så tårarna sprutar!

Hahaha, skrattade så tårarna sprutade i morse när tjejerna kom hem till oss och redo för bad! Dom hade fått simglasögon och det följde med badmössor till dessa som dom absolut ville ha på sig hahaha! Dom såg helt frågande ut och fattade inte alls varför jag skrattade så mycket, ska visa dom dessa bilder när dom blir äldre så kanske dom förstår 🙂 Kan bli bilderna på studentskyltarna 🙂

 

 

 

 

Elsa älskar att leka SPA och jag älskar att hon vill ge mig massage hela tiden 🙂 En mycket bra lek!

 

Sista dagen med tjejerna i morgon innan vi åker tillbaka till Hälsingland och njuter av sista semesterveckan innan jag åker hem till Stockholm igen 🙂

 

Kram kram!

2 reaktioner på ”När man skrattar så tårarna sprutar!

  1. Men GUUD så söta dom är! Små Esther Williams!
    Får tårar i ögonen men mer för att dom är så söta och jag tänker tillbaka när mina var små.

Kommentera