När man rycker in och jobbar på semestern!

Hahaha, jisses vilken spontan kväll det blev igår. Hade tillbringat dagen på stranden med brorsans småtjejer som vi passar denna vecka i Sundsvall och hann bara komma hem så ringde telefonen. ”Vill du jobba om 3 timmar?” Nej det går inte sa jag, jag har inte något smink med mig.”Det löser vi sa Robert från skivbolaget”.

Det var RIX FM FESTIVALEN i Sundsvall igår och Margaret som jag jobbade med på Melodifestivalen var en av artisterna som skulle uppträda. Hennes flyg var superförsenat och hennes bagage med kläder och makeup kom aldrig fram till Arlanda…

Dom satt i en bil påväg till Sundsvall när dom ringde, (Robert visste att jag var i Sundsvall).

Vi löste det så att vi lånade hennes dansares smink och jag hade 10 minuter på mig att ”sminka” henne innan hon skulle stå på scenen hahaha! Vi skrattade mest och gjorde vårt bästa. Tur att hon är en cool katt och hade kläder på sig redan som var ursnygga. 🙂

 

RIX FM FASTIVALEN; margaret, Kicki Burman

 

 

RIX FM FASTIVALEN; margaret, Kicki Burman

 

RIX FM FASTIVALEN; margaret, Kicki Burman

 

Kom hem vid 01.00 efter en rolig efterfest där bland annat Sabina Ddumba tog över karaokemaskinen och DOMINERADE, såå bra!! Ni som följer mig på Instagram kan även se klipp på Margarets framträdande på scenen!

Så kan det gå, lite jobbinhopp på semestern haha! 🙂

Kommentera